Meteen naar de content

GRATIS VERZENDING VANAF €34.95!

VOOR 17.00 BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN

Over ons

Het merk Satin Beauty Collection is begonnen vanuit een passie voor verzorging en cosmetica. De meeste vrouwen geven veel geld uit aan dure producten om hun gezicht er zo jong mogelijk uit te laten zien. Naast het gezicht is ook het haar belangrijk voor een vrouw. Het gebruik van een satijnen kussensloop is een slimme manier om tijdens je slaap aandacht te besteden aan jouw huid en haar, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. 

 

Slaap

De gemiddelde vrouw slaapt ongeveer acht uur per dag. Door te slapen op een kussensloop van ons merk, verzorg je tijdens je slaap jouw huid en haar op een natuurlijke wijze. De satijnen kussenslopen van Satin-Pillow hebben een verkoelende werking. De reden hiervan is dat je lichaamswarmte niet in het kussen gaat zitten. Dit komt door de satijnen stof; het absorbeert minder vocht dan de meeste stoffen. Daarnaast zijn de kussenslopen gemaakt van een huisstofmijt dichte stof. Doordat de weving een hoge dichtheid heeft, geeft het bacteriën en huisstofmijt een kleinere kans om in je kussensloop te kruipen. Hierdoor is Satin-Pillow erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. 

Huid

Vaak heeft het gemiddelde kussensloop een ruwe stof die erg hard kan aanvoelen tegen de huid. Dit is niet het geval met ons kussensloop. Door de dichte en gladde weving van satijn is er nauwelijks sprake van wrijving met de huid. Op deze manier zorgt Satin-Pillow voor een kalmerende werking op een onrustige en onzuivere huid tijdens de slaap. Door de mindere wrijving tussen de huid en het kussensloop, zijn er ook minder slaapvouwen bij het wakker worden. Het gevolg is dat je niet meer 's ochtendsvroeg de slaapplooien in je gezicht hoeft weg te werken. Als laatste heeft de stof het voordeel dat het niet absorbeert. Dit betekent dat je nachtcrème beter in je huid kan trekken. Zo zorgt Satin-Pillow dus voor een betere werking van je nachtverzorging. 

Haar

De haarverzorging is voor de vrouw vaak een belangrijk onderdeel. Door de fijn geweven stof satijn absorbeert het geen tot weinig vocht uit je haar. Dit geeft ook een betere werking voor je haarverzorgingsproducten. Dit resulteert tot minder uitgedroogd haar tijdens het slapen en zo zorgt het voor minder pluizig haar in de ochtend. Door de zachte weving is er minder wrijving met je haar. Het ligt rustiger en platter, waardoor het zorgt voor minder gespleten haarpunten. Naast de gezondere uitstraling, zullen je lokken ook meer gaan glanzen. Door de vermindering van wrijving word je niet meer wakker met een warrig ochtendkapsel. Zo heb je minder klitten en kun je 's ochtends langer in bed blijven liggen. Daarnaast heeft dit ook een positief gevolg voor je hair extensions. Ze blijven beter op hun plek zitten en zo zullen ze langer meegaan.

  Tevredenheidsgarantie

  1000+ tevreden klanten

  gingen u al voor

  Verzending

  Gratis verzending

  Vanaf €34.95

  Gebruiksvriendelijk

  Niet schadelijk voor

  mens en natuur

  Garantie

  Niet tevreden?

  Geldteruggarantie!